Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Kép

Szerelem első látásra. Alexa, a sikeres üzletember gyönyörű lánya, és Tibor, a régi barát jóképű fia életébe így toppan be a Nagy Szerelem. Ám sokan próbálnak kettejük boldogságának útjába állni. Húsz évvel ezelőtt Alexa édesapjától, Konrád Jánostól gyerekkori barátja, Pintér Ferenc elszerette élete nagy szerelmét. Az évek múlásával János pályája felfelé ívelt, míg Ferenc rossz üzleti döntései miatt lassanként anyagi válságba került. Miközben gyermekeik szerelme egyre forróbbá válik, Ferenc és János ismét vetélytársakká válnak, s nem csak a szerelemben...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

A legjobb sorozat

(Fanatikus , 2013.06.22 20:41)

Hát hol is kezdjem :) kis koromban néztem amikor vetíteni kezdték aztán volt ismétlés 2007 környékén akkor is néztem aztán 2012 nyarán eszembe jutott hogy volt ez a sorozat és milyen jó végig néztem 1 hét alatt. Aztán az RTL II megint elkezdték vetíteni ott nem tudtam nézni mivel nincs olyan csatornám jelenleg megint újra elkezdtem visszanézni az egészet most a 14.résznél tartok és még mindig oda vagyok a sorozatért bár újra indulna 10 évvel később gyerekük van stb..

Szeress most!

(Grőszer László, 2013.04.08 10:20)

Nagyon szeretem a sorozatot nem tudok a Szereplők közűlük választani mert mindenki nagyon jó belőle de ha lehetne választai akkor Czető Ádámot választanám aki Tatai Márk szerepét alakítja a Sorozatban.

monikabekes59@gmail.com

(Békés Monika, 2013.01.11 19:24)

Sziasztok,

Csoto Klára a kedvencem a sorozatban. Hol tudok neki irni? autogrammot és képet szeretnék kérni töle. Várom válaszotokat.

Köszönettel: Békés Monika

kas_zsofi

(Kakasi Zsofia, 2010.08.03 14:29)

Nagyon jo ez a sorozat.Nem lesz megegyszer az RTLklubon?