Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Kép

János és Melinda 19 éves lánya. Természetes, mosolygós szépség, aki azonban nem csak mutatós, de okos és érzékeny is. Fejlett az igazságérzete, és nem ijed meg a kemény munkától, ha céljai eléréséhez erre van szükség. Az Állatorvos-tudományi Egyetemen tanul. Gábort Melinda szemelte ki Alexa számára, mint tökéletes partnert, és úgy intézte, hogy a fiatalok egy társasági összejövetelen megismerkedjenek egymással. Alexa sokáig hezitál, nem tudja eldönteni, hogy melyik fiú jelenti számára a Nagy Ő-t, de a történet végén rájön, hogy ki számára az igazi.


 

Kép 

A 40 éves Melinda János felesége, Alexa édesanyja. Erős akaratú, manipulatív és uralkodó természetű nő: barátaihoz lojális, ellenségeivel kíméletlen. Mindent elkövet, hogy megszerezze magának, amit akar, és hogy megvédje maga és a családja biztonságát. Bár titokban viszonya van Péterfy Erikkel, úgy érzi, képtelen volna otthagyni a házassága által garantált jólétet és biztonságot, sőt, ahogy öregszik, egyre jobban ragaszkodik Jánoshoz. Végül mégis úgy dönt, hogy elhagyja férjét és új életet kezd Erikkel.


 

Kép 

Konrád János 42 éves férfi, egy jól menő export-import vállalkozás tulajdonosa. Szorgalmával és igyekezetével János kivívta üzleti partnerei és alkalmazottai tiszteletét. Száz százalékig a maga által kitűzött célnak szenteli magát, ám értékrendjében a család áll a legelső helyen. A boldogságnak számára nem kizárólag a pénz a záloga. Imádja a természetet, szeret focizni vagy sörözni a barátaival. Feleségével való kapcsolatát felemésztette a húsz év, és újra szerelemre lobban régi szerelmével, Ilonával.


 

Kép 

Tibor 21 éves, jóképű, mosolygós fiatalember. Anyjához hasonlóan őszinte, megbízható, és szorgalmas. Szívélyes, jóindulatú természetéért sokan szeretik, rengeteg barátja van. Nyugodt könnyedséggel áll hozzá a felmerülő problémákhoz, ugyanakkor magabiztos és kiegyensúlyozott. Egészséges lelkű ember, akinek nincs szüksége anyagi javakra, például drága kocsikra ahhoz, hogy meg legyen elégedve magával. Tibor biológusnak készül, ám egy időre felfüggeszti tanulmányait, hogy megmentse a családot a teljes csődtől. Első pillantásra beleszeret Konrád Alexába, akivel a hosszú út után végül mégis sikerül egybe kelnie.


 

Kép 

A 41 éves Ilona Pintér Ferenc felesége, Tibor és Olivér szerető édesanyja. Ilona őszinte, hűséges és szorgalmas nő, aki zokszó nélkül viseli el a problémákat, amelyekkel szembesülnie kell. De miután együtt él a férjével, akit már régen nem szeret, és állandóan anyagi nehézségek keserítik az életét, Ilona az idők során elveszítette korábbi jó humorát. Nagyon jó anya, feltétel nélkül szereti mind a két fiát. A családi élet mindennél fontosabb számára, ezért vissza is utasítja régi szerelme, János közeledését.


 

Kép 

Pintér Ferenc 42 éves férfi, Ilona férje. Ferenc mindig is nagylelkű és laza ember volt, talán azért, mert mindent készen, tálcán kapott az életben. Fénykorában az emberek keresték a társaságát, a rendszerváltás után azonban, néhány rossz üzleti döntést követően mindez drámaian megváltozott: megkeseredett ember lett, és depresszióssá vált. Az évek során gyermekkori barátjával, Konrád Jánossal is megszakadt a kapcsolata. A kudarc előhozta valódi természetét; kiderült, hogy eredendően lusta és gyenge ember. Hogy enyhítse saját sikertelensége miatt érzett bánatát, inni kezdett, ami fokozatosan elidegenítette a feleségét és gyermekeit. Hét évvel ezelőtt, pedig futó kalandba keveredett Pirivel, a családjuk barátjával, akitől megszületett harmadik fia Márk.


 

Kép 

Olivér Ferenc és Ilona 19 éves fia. Erős fizikuma van, és sejthető, hogy nagyon jóképű férfi lesz belőle. Optimistán szemléli a világot, és meglátja a jót az emberekben. Szülei kicsit elkényeztették, ám a katonaság sokat segített Olinak a felnőtté válásban. Nemsokára leszerel, de még nem tudja, mihez kezd azután, ezért gyakran belekeveredett zűrös ügyekbe.


 

Kép 

Anna Erik 18 éves lánya negyedikes gimnazista. Vagány és lázadó típus. Úgy érzi, számára Lőrinc az igazi, akivel többször is újrakezdik kapcsolatukat.


 

Kép 

Erik 45 éves plasztikai sebész. Özvegy, egy lánya van, Anna. Intelligens, magabiztos és nagyon sikeres orvos. Kedves, közvetlen ember, akinek sok barátja van. Szereti a társaságot; gyakran tűnik fel drága éttermekben, az Operában és a jelentősebb társadalmi eseményen. Az egészséges életmód feltétlen híve: gondosan megválogatja, mit eszik meg, és rendszeresen sportol.Bár Erik imádja a lányát, és mindent megtesz, hogy a kedvébe járjon, Anna képtelen elfogadni apját. Eriknek szenvedélyes, de titkos viszonya van Konrád Melindával.


 

Kép 

Borbála a Péterfy család 63 éves házvezetőnője Budapesten és a Balatonnál. Olyan, mint egy tipikus modern nagymama: egyenes háttal jár, és soha nem fogy ki az energiából. Mint a család régi barátja, ő vigasztalta Eriket és Annát a lány anyjának halála után. Anna és Erik tisztelik, és maximálisan megbíznak benne. Bár a család ügyeibe nem szól bele, mindig megtalálja a módját, hogy elsimítsa a konfliktusokat. Önálló, bölcs asszony, aki érvei alátámasztására szívesen idéz közmondásokat.


 

Kép 

Gábor 23 éves, magas, izmos, jóképű fiatalember, arcán magabiztos mosollyal. Energikus, öntudatos modorával, szellemes humorával gyorsan megnyeri az embereket, valójában azonban sekélyes és felszínes jellem. Imád bulizni, szereti magára vonni a társaság figyelmét, és ez általában sikerül is neki. Menő életvitelét kétes ügyletei révén tudja csak fenntartani. Mindenki, még élete nagy szerelme, Konrád Alexa elől is titkolja származását.


 

Kép 

Emese 21 éves segédápolónő. Megszokta, hogy mindent meg tud szerezni magának, amit csak akar, és nem rejti véka alá kívánságát, ha valamire szemet vetett. Minden rendelkezésére álló eszközt kihasznál céljai elérése érdekében, különösen ragyogó külsejét. Jaj annak, aki keresztezni próbálja az útját, mert akkor a látszólag barátságos lány kimutatja ám a foga fehérjét! Pintér Tibort szemelte ki és nem válogat az eszközökből, hogy megszerezze.


 

Kép 

Iván 28 éves fiatalember, egyre felívelő bűnözői karrierrel. Ő Molnár Gábor kapcsolata az alvilághoz. Úgy érzi, céljait csak akkor érheti el, ha nem a becsületes utat választja. A pénz és a hatalom a mindene: bárkit feláldozna személyes érdekeiért. Titokzatos figura, akiről még szülei sem tudják, mivel foglalkozik valójában. Kiderül ugyan, hogy neki is vannak érzései, mert szerelmes lesz Tatai Piroskába.


 

Kép 

Piroska 29 éves, Bár nagyon okos és intelligens, nem tanult tovább egyetemen. A vendéglátó-ipari középiskola elvégzése után Budapestre költözött Dél-Magyarországi falujából, és állást vállalt, hogy el tudja tartani magát és támogathassa a szüleit. Csinos arcát és érzéki természetét a férfiak nagyon kívánatosnak tartják. Amikor azonban közelebbről megismerik, rájönnek, hogy Piroskának ugyancsak felvágták a nyelvét. Nyaranként Piroska otthagyja városi állását, és Pintér Ferenc éttermét vezeti a Balatonnál.


 

Kép 

Lőrinc 21 éves, akiért bomlanak a lányok. Lőrinc őszinte, szókimondó típusú ember, aki ugyanakkor megbízható és szavahihető is. Szeret bulizni és a barátaival együtt lenni, de a komoly dolgok is érdeklik. Odafigyel a barátaira, és mindig felajánlja segítségét, ha megkérik rá. Budapesten autószerelőként dolgozik, de kiválóan ért a hajókhoz is. A vitorlázás kapcsán ismerte meg legjobb barátját, Pintér Tibort, sok évvel ezelőtt. Nagy szerelme Anna, akitől nem tud elszakadni egykönnyen.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Afgkk

(Gdf, 2015.09.13 07:01)

Szar......

123

(apd, 2012.09.07 12:57)

hogyan sikerült a kék háttérre kék betűket rakni? :D

xd

(rebancs, 2011.04.03 13:43)

Tök jó

spksarplk100@citromail.hu

(petra, 2010.12.24 08:04)

nagyon rossz az oldal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!