Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

 01.: Irány a Balaton
Kép Konrád János úgy dönt, hogy Dél-Franciaország helyett az idén a Balatonhoz viszi nyaralni családját. Pintérék viszont nyakig ülnek az adósságban, ezért izgatottan készülnek éttermük nagyszabású partijára. Ám amikor Alexa és Tibor tekintete találkozik egymással, a két család élete ismét összefonódik.


02.: Véletlenek márpedig vannak
Kép János a régi szép időkre emlékezik, ám Melinda nem a családi fészekben keresi a boldogságot. Fény derül Ferenc kétségbeesett lépésére, amellyel ismét kellemetlen helyzetbe hozza családját. Sikerül-e Alexának összebékíteni az apját és az udvarlóját? Gábor és Tibor vetélkedése majdnem tragédiával végződik. Anna úgy érzi, Eriknek titkai vannak.


03.: A remény örök
Kép Pintér Tibor és Konrád Alexa egyre közelebb kerülnek egymáshoz, ám ezt sokan nem nézik jó szemmel. Lassan összeáll egy régi barátság története, és egy hajdan volt szerelem emléke is felelevenedik. Péterfy Anna nem vigyáz eléggé a drága ajándékra, amelyet apjától kapott. János elhatározza, hogy vitorlázni tanul, és rögtön talál is egy lelkes oktatót Lőrinc személyében.


04.: Veszedelmes viszonyok
Gábor és Alexa összezördülnek, de egy szép ajándék és az anyai "jóakarat" elsimítja a viszályt. Ilona megtudja, kibe szeretett bele fia. Ilona és János végre találkozik, ám beszélgetésük félbeszakad. Iván közelebb kerül Melinda titkához. Tibor és Gábor rivalizálása folytatódik. Emese nem adja fel, hogy becserkéssze álmai lovagját.


05.: Varázslatos pillanatok
A szerelmesek leküzdik az akadályokat, de kérdés, lesz-e folytatás. Mi a fontosabb: a szerelem vagy a biztonság? Alexa bajba kerül egy elveszett nyakék miatt. Ferencnek mentő ötlete támad, hogyan szabadulhatna ki a kutyaszorítóból. Melinda mindent bevet, hogy meghiúsítsa lánya és Tibor kezdődő románcát.


06.: Elveszett paradicsom
Gábor és Alexa nyaralása meghiúsul egy "üzleti" út miatt. Erik nehezen viseli, hogy Anna már nem gyerek. A feléledő házastársi szeretet Konrádéknál majdnem végzetes következményekkel jár. Tibor megpróbálja Alexával tisztázni kapcsolatukat, ám Gábor elejét veszi a beszélgetésnek.


07.: A szálak összefutnak
Tibor egy virágcsokorral Alexa nyomába ered - vajon milyen lesz a fogadtatás? Gábor külföldi útja izgalmasabban alakul, mint tervezte. Annát és Lőrincet rajtakapják. Ilona nosztalgikus hangulatba kerül egy régi ajándék láttán. János szülinapi buliján Melinda az újrakezdésről beszél férjével.


08.: Baklövések
János és Ferenc több év szünet után felelevenítik barátságukat. Erik egyre jobban aggódik Anna miatt, ezért "hadjáratot" indít Lőrinc ellen. Tibor és Alexa randevúja újból balul üt ki. Gábor gyanakszik, hogy nem ő az egyetlen, aki Alexa kegyeiért küzd, ezért fontos lépésre szánja el magát.


09.: A nagy döntés
Alexa válasza nem nyeri el Gábor tetszését. Melinda jobbnak látja kézbe venni a dolgokat és ellátja a fiút jó tanácsokkal. Anna egy értelmetlen üzenetet kap Lőrinctől, de tisztázás helyett a helyzet csak még bonyolultabb lesz. Ilona figyelmezteti Alexát, hogy ne játsszon a fiával.


10.: Titkok és hazugságok
Iván aljas húzása következtében Melinda elveszíti az önuralmát. Erik magánakciójára is fény derül, ami tovább rontja békülési esélyeit lányával. Emese kínos pillatnatokat él át Pintéréknél. Tibor és Alexa egy véletlen folytán nem várt közelségbe kerülnek egymással.


11.: Szerelem és szenvedés
Kép János nem titkolja tovább ellenszenvét Gábor iránt. Annának nem csak apjában, de Lőrincben is csalódnia kell. Ferenc féltékenységében felkeresi Jánost, és Ilonáról faggatja. Úgy tűnik, Alexa és Tibor közt végre leomlanak a gátak, ám e hatalmas szenvedély megijeszti a lányt.


12.: Rossz hírek
Kép Tibor alkoholba fojtja bánatát, de Piri kijózanítja. Alexa Gábor karjaiba menekül. Újra felbukkan a zsaroló, ezúttal azonban más a célpont. Lőrinc felajánlja barátságát Annának, aki ennél többre vágyik. Emese egyre gyanúsabban viselkedik.


13.: Tiltott gyümölcs
Tibort megismerkedik egy lánnyal, aki talán feledtetni tudja vele Alexát. Melinda hatalmas eljegyzési bulit szervez lányának, akit Gábor értékes ajándékkal lep meg. Iván újabb szövetségesre talál egy csinos hölgy személyében.


14.: Válaszút
János még mindig nem bízik Gáborban, pedig este már lánya eljegyzését ünneplik. Alexa bizonytalankodik, de Melinda tud hatni rá. Tibor szeretne új életet kezdeni, ám egy újabb találkozás Alexával sorsdöntőnek bizonyul. Emese és Oli a mennyekben járnak, de külön utakon. Bori közbenjárásával Lőrinc megtudja, hogy Anna milyen érzéseket táplál iránta.


15.: Szerelem és más bajok
János és Ilona felidézik a múltat, és egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Miután Iván felfedi kilétét Melinda és Erik előtt, kemény feltételeket szab hallgatásáért cserébe. Alexa és Tibor ismét hihetetlen kalandba bonyolódnak, ám a lányt továbbra is gyötri a bűntudat Gábor miatt.


16.: Bújócska
Alexa és Tibor vidéki idilljét Gábor felbukkanása zavarja meg. Melinda kitalálja, hogyan teljesítheti Iván követelését. Erik minden áron meg akarja védeni Annát Ivántól. Ferenc szerelmet vall Ilonának. Ilona visszautasítja Jánost, mert még bízik abban, hogy újrakezdheti férjével. Emese megtudja, hogy Tibor ismét összejött Alexával.


17.: Az emlékek mindig szebbek
Melinda felfedi, hogy ő mondta meg Gábornak, hol rejtőzik Alexa és Tibor. Lőrinc azt akarja, hogy Erik mondja el Annának az igazságot. Iván kieszel Viktória számára egy pénzkereseti lehetőséget. Alexa fenyegető levelet kap Emesétől. Gábor magához tér, de amnéziája van.


18.: Ne felejts
Alexa felelősnek érzi magát Gábor amnéziája miatt. Iván Anna felhasználásával kényszeríti Melindát, hogy teljesítse az ígéretét. Anna számon kéri Lőrincen következetlen viselkedését. Ferenc elárulja Tibornak, hogy a cégük újabb anyagi nehézségek elé néz. Alexa és Emese együtt vacsorázik a Pintér családdal.


19.: Még nem az igazi
Melinda teljesíti Iván kérését. Gábornak sikerül egy jó pontot szereznie Jánosnál. Alexa fényt derít Gábor titkára. Tibort egyre inkább gyötri az érzés, hogy második helyre kerül Alexa szívében. Ferenc újabb anyagi gondokkal küzd. Rita visszajön Budapestre, megbocsát Tibornak, és a tudtára hozza, hogy rá mindig számíthat. Viktória nekilát a hamis ikonok értékesítésének.


20.: Fájó igazság
János gyanút fog Iván üzleti ajánlatával kapcsolatban. Melinda és Erik azt tervezi, hogy elutaznak a hétvégére, noha Melinda attól tart, hogy Iván újabb követelésekkel áll majd elő. Alexa elárulja az igazságot kettejükről Gábornak. Ilona felfedezi, hogy pénz tűnt el a számlájukról. Emese Rita segítségével szeretne megszabadulni Alexától.


21.: A bizalom nyomában
Gábor úgy dönt, hogy elmegy Konrádéktól. Tibor és Alexa megszenvedi Emese ármánykodását. Melinda azt követeli Gábortól, hogy mondja el az igazat. János megígéri, hogy kölcsönt ad Pintéréknek. Iván meglepetést okoz Jánosnak. Bori néni aggódik Anna miatt, aki diszkóba akar menni Bencével.


22.: Szerelem és csalódás
Gábor, bizonyos tényeket elhallgatva, kiönti a szívét Melindának. Ferenc továbbra is féltékeny Ilonára, aki ismét találkozik Jánossal. Anna, Lőrinc bosszantására, alaposan kirúg a hámból. Melinda és Erika titkos vidéki kiruccanását Bori néni telefonja teszi tönkre.


23.: Lefegyverezve
Melinda egy "vallomással" lepi meg a családját. János alaposan átvizsgálja Iván dokumentumait, de mindent rendben talál. Gábor megkéri Alexát, hogy látogassa meg öccsét, Karcsit. Annát kórházba szállítják váratlan rosszulléte után.


24.: Vallomások
János megegyezik Ivánnal, hogy üzletet kötnek. A vallásos ikonokról kiderül, hogy hamisak. Tiborban féltékenységet ébreszt, hogy Alexa újra találkozni akar Gáborral és Karcsival. Tibor és Rita életveszélyes kalandba keverednek. Emese ráveszi Ferencet, mondja el, mi a Konrádék és Pintérék közti nagy titok. Lőrinc rájön, kitől kaphatta Anna a drogot, és Erikkel elhatározzák, hogy kiugrasztják a nyulat a bokorból.


25.: Veled vagy nélküled
Tibor és Rita egy csűrben húzódik meg éjszakára. János számon kéri Melindán a hazugságát, és kénytelen beismerni Alexának a családi titok létezését. Ilona aggódik Tibor miatt, és feldúlja, hogy fény derült a titokra. Erik és Lőrinc arra gyanakszik, hogy Anna ismét drogot kapott Bencétől. Viktória ráveszi Ivánt, hogy hagyják abba a hamis ikonok árusítását, és kihallgat egy fontos telefonbeszélgetést. Gábor megtudja, hogy Tibort elrabolták, és felajánlja a segítségét Alexának. Alexának kétségei támadnak Tiborral kapcsolatban.


26.: Mélyvíz
Alexa megtudja, hogy Tibor megcsókolta Ritát, és ettől még jobban eltávolodnak egymástól. János és Ilona azt látja, hogy a gyerekeik ugyanabba a csapdába esnek, amibe annak idején ők. Oli megfenyegeti Jánost, Ferenc pedig egyre elkeseredettebb. Viktóriának sikerül ellopnia Iván telefonját. Eriknek bele kell törődnie, hogy a lánya kezd felnőtté válni. Lőrincnek nem sikerül rábizonyítania Bencére, hogy ő adta Annának a drogot.


27.: Még egy esély
Hiába erőlködik Lőrinc és Erik, Annát nem lehet megfékezni. Gábor figyelmeztetni próbálja Jánost, hogy vigyázzon Ivánnal, de végül rajta csattan az ostor. Ferenc egyre kétségbeesettebb, ezért elhatározza, hogy jóváteszi a múltban elkövetett hibáit. Melinda megkapja Viktóriától, amit akar, miközben János kellemetlen felfedezést tesz.


28.: Családi kötelékek
Alexa olyasmivel vádolja Tibort, amit a fiú nem követett el. Gábor titkos szándékkal keresi fel Tibort. Iván kulcsot ad Viktóriának a lakásához, és reméli, hogy méltó lesz a bizalmára. Melinda és Gábor átkutatja Iván lakását, de árulkodó nyomot hagynak maguk után, amit Iván megtalál. János ajánlatot tesz Ilonának. Tibor fontos felfedezést tesz az érzelmeivel kapcsolatban.


29.: Fenn és lenn
Sem Iván, sem Tibor nem érti, hogyan került Tibor tagsági kártyája Iván lakásába. Melinda rájön, hogy Gábor Tiborra akarta terelni a gyanút, és megharagszik. János továbbra is gyanakszik Melindára, Ilonánál viszont már nincs esélye. Anna nem tudja elfogadni, hogy Eriknek van valakije. Alexa meg akarja ismerni Gábor szüleit.


30.: Az élet megy tovább
Gábor és Alexa felkeresi Gábor szüleit, de minden igyekezetük ellenére a találkozó rosszul sül el. Iván megtudja, ki hatolt be a lakásába, és kérdőre vonja Gábort. Emese azon búsul, hogy Oli szakított vele, és Alexa segítségét kéri. Melinda és János felidézik a házasságuk kezdeti éveit. Anna hajlandó lenne megismerni Melindát. Lőrinc rájön, kicsoda Melinda.


31.: Érzelmek viharában
Emese elhatározza, hogy Alexára fog hasonlítani, hátha ezzel meghódíthatja Tibort. Erik vasárnapi ebédre hívja magukhoz Melindát, hogy bemutathassa őt a többieknek. Iván úgy tesz, mintha össze akarna költözni Viktóriával, de valójában egész más tervei vannak. Tibornak sikerül rávennie Alexát, hogy vegyen részt a keresztelőn, ahol még Gábortól is megszabadul.


32.: Nem, és nem
Viktória halálának híre felkavarja Melindát, de legalább jó ürügyként szolgál, hogy miért nem ment el Péterfyékhez az ebédre. Iván azt akarja, hogy Gábor biztosítsa az alibijét. Emese Alexát utánozva próbálja meghódítani Tibort. Tibor beiratkozik az egyetemre, és megtalálja a módját, hogy Alexa közelében maradhasson.


33.: Ki-ki a maga útján
Tibor bejár Alexa óráira - vajon mi lesz ebből? Ilona megjavíttatja a zenélő dobozt - de megjavíthatja-e a kapcsolatát Jánossal? Oli botrányt okoz a Péterfy villában. Iván megkapja az első szállítmányt, de az más, mint amire számított. Melinda Eriknél keres vigaszt Viktória temetése után, és találkozik Annával. Erik rájön, hogy Iván az ő családjára is veszélyt jelenthet.


34.: A szerelem fáj
Alexa kínos helyzetbe hozzá magát, Tibor viszont boldog, mert szerinte Alexa bebizonyította érzelmeit iránta. Anyja és Emese mesterkedésének köszönhetően a Konrád lány mégis Gábornál köt ki. Ilonát bűntudat gyötri János miatt, ezért döntő lépésre szánja el magát. Iván fenyegetőzésének hatására Erik Melindához fűződő kapcsolatát kezdi latolgatni. Anna elmegy egy drogos buliba, ahol ismét alaposan bajba keveredik.


35.: Őrült szerelem
Emese hátsó szándékkal szívességet tesz az egyik kollégájának. Alexa és Gábor azt tervezi, hogy vidékre utaznak a hétvégén, ám a kirándulás nem a tervek szerint alakul. Anna megpróbál pénzt szerezni, hogy kifizethesse adósságát. Melinda kijózanító felismerése jut Erikkel kapcsolatban. Ivánnak megtetszik az energikus Piri, de a lánnyal nincs könnyű dolga.


36.: Barát, vagy ellenség
Gábor és Alexa visszatér a kutyafarmra, ahol ismét sokkoló élményben lesz részük. Emesének újabb ötlete támad, hogyan hódíthatja meg Tibort. Piri randevúzik Ivánnal. Oli meglátja Ilonát Jánossal, és még sürgősebben szeretné visszafizetni családja adósságát Konrádéknak. Egy ajándék ismét felébreszti János féltékenységét. Anna kockázatos tervet kovácsol, hogy mihamarabb rendezze tartózását.


37.: Este nálad
Lőrinc felkeresi Annát, és ott találja Olit is, aki Péterfyékkel vacsorázik. Tibor hátsó szándékkal hívja fel Emesét. János elhatározza, hogy kideríti az igazságot Melindával kapcsolatban. Zsoltnak támad egy ötlete, hogyan fizethetné vissza Anna az adósságát. Alexa és Gábor ellátogat a kutyás tanyára, ahol felkavaró élményben lesz részük.


38.: Hazugságok
Anna megteszi az utolsó lépést, hogy visszafizesse az adósságát Zsoltnak. Ferenc Pirivel és az új barátjával vacsorázik. Emese Melinda segítségével tovább szövi a hazugságok hálóját. János bevallja Melindának, hogy magánnyomozóval figyeltette őt. Alexa kitalálja, hogyan segíthetne egy szerencsétlen sorsú asszonyon.


39.: Ki kivel?
Alexa nagy lépésre készül Gáborral. Karcsi bábszínházba megy az anyukájával, ám az esemény váratlan fordulatot vesz. Emese hátsó szándékkal áthívja Tibort angolozni az üres Konrád villába. János Lőrinccel az egyik kamionja megmentésére siet, ám hamarosan rájön, hogy saját magát kell megmentenie.


40.: Az alku
Karcsi miatt Alexa és Gábor kapcsolata tovább bonyolódik. János meglepő következtetésre jut a szállítmánnyal kapcsolatban. Eriknek újabb ötlete támad, ki lophatta el a recepttömbjét. Iván és Piri boldogságát beárnyékolja egy titok. Ferenc biztosítja Ilonát a szeretetéről. Iván találkozik Tiborral, hogy tisztázzák a félreértéseiket.


41.: Új barátságok, régi ellenségek
Gábor megkérdezi Ivánt, hogy került az ő neve János rakományjegyzékére. Emese és Melinda ördögi tervet dolgoz ki Tibor behálózására - de vajon sikerrel járnak-e? Tibor úgy dönt, hogy elfogadja Alexa ajánlatát: legyenek barátok. Nyomozás indul a drogügyben, amelybe Anna is belekeveredett. Iván megtudja Piri titkát.


42.: Édes bosszú
Tibor és Alexa kapcsolata tovább bonyolódik Emesének köszönhetően. Oli megvalósítja tervét, nem is sejtve, hogy csapdába csalták. Anna kénytelen szembenézni a tényekkel. Ivánt elszomorítja, amit Ferenc Piri fiáról mond neki.


43.: Vége mindennek
Tibor be akarja bizonyítani Alexának, hogy Emese hazudik. Piri arra készül, hogy bevallja a gyereke létezését Ivánnak, de elkésik. János megszerzi a hőn áhított régi autót, Gábor pedig meglepi a nagylelkűségével. Emese szemtanúja lesz valaminek, ami jobb lett volna, ha rejtve marad előtte. Anna és Oli kapcsolata egyre szorosabbá válik.


44.: Halál vagy Velence
Tibor és Alexa kapcsolata kedvező fordulatot vesz. Ferenc és Piri nem árulja el Ilonának a veszekedésük valódi okát. Iván válaszút előtt áll Pirivel kapcsolatban. Ferenc haladékot kér Jánostól az adósságuk törlesztésére. Lőrincnek rossz előérzete van Oli partijának kapcsán.


45.: Elsodorva
Anna megpróbál segíteni Olin, aki komoly bajba kerül, Bori néni viszont nem nézi jó szemmel a fejleményeket. Emese édes bosszút áll Tiboron. Ilonában erősödik a gyanú Piri kisfiával kapcsolatban. Alexa kibékül az apjával, ám ez Emese számára problémákat okoz.


46.: Az igazat megvallva
Oli vissza akarja szerezni a pénzét, és a katonatársa nyomába ered. Ilona finoman próbálja rávenni Ferencet, hogy mondja el neki a titkát. Iván remek mostohaapának tűnik, ám Piriben kétségek támadnak. Tibor elutazik Alexával, de a kirándulás balul üt ki, ezért a fiú döntő lépésre szánja magát.


47.: A költözés
Tibor fontos hírt akar közölni Alexával, ám Alexa még megdöbbentőbb bejelentéssel lepi őt meg. Ferenc elmondja Jánosnak, hogy elúszott a pénz, és megalázónak érzi János reakcióját. Oli újabb módszerrel próbál gyorsan sok pénzhez jutni. Iván megbízást kap Czakótól, de továbbpasszolja Gábornak a munkát. Gábor dilemma előtt áll: vagy együttműködik Ivánnal, vagy veszélyben az élete.


48.: Menni, vagy maradni
Ilona elhatározza, hogy vallomást tesz Ferencnek, hátha így kicsikarhatja belőle az igazságot Márkkal kapcsolatban. Oli pénzszerzés reményében újabb bizarr ügybe keveredik. Viktória halála kísérteni kezdi Ivánt álmaiban - és talán nem csak ott. Tibor iránti aggodalmában Alexa bevallja valódi érzelmeit Ilonának.


49.: Béküljünk
Egyre nagyobb erőkkel keresik az eltűnt Tibort. Anna vigasztalni próbálja Lőrincet, de elutasításra talál. János megosztja sötét titkát Melindával. Lőrinchez váratlan látogató érkezik. Erik szakít Melindával. Iván bűnös múltja árnyékot vet a Pirivel való kapcsolatára.


50.: Pandora szelencéje
Tibor egyre jobban van Alexa gyakori látogatásainak is köszönhetően. Gábor persze nem nézi jó szemmel a fejleményeket. Ilona és János nagy horderejű döntést hoznak. Czakó újabb megbízást ad Ivánnak. Sándor, Lőrinc nagyapja, Anna segítségével barátkozni próbál Bori nénivel.


51.: Vendég a háznál
Alexa ellenállhatatlan ajánlatot kap, és a reptérre indul, hogy külföldre utazzon. Tibor eközben segít Pirinek beköltözni Ivánhoz - hogyan lesz így ideje megakadályozni Alexa elutazását? Gábor és Iván akcióba lép, és ellopnak egy autót. Sándor megtalálja Borit a fürdőben - vajon mit szól Bori néni a találkozáshoz? Lőrinc meglátja Olit és Annát kéz a kézben.


52.: Boldog családok
Tibor és Alexa élete fordulóponthoz érkezik. Melinda megpróbálja rendbe hozni a kapcsolatát Erikkel. Gábor nem tudja kiverni Alexát a fejéből. Oli kibékül Ilonával. Iván és Gábor nagy akcióra készül. Tibor megdöbbentő felfedezést tesz. Emese szövetségre lép Gáborral és Melindával.


53.: Férjek és feleségek
Piri bevallja, hogy Ferenc a gyereke apja, és Tibornak kell eldöntenie, megosztja-e másokkal is a titkot. Iván és Gábor akcióját egy telefonhívás zavarja meg. Márk orvosi vizsgálata során további problémákra derül fény. Emese kieszeli, hogyan férkőzhet Alexa közelébe, miközben a szerencse is a kezére játszik. Bori néninek kalandos randevúban van része, Anna pedig kijózanító felismerésre jut.


54.: Kívül tágasabb
Ilonának nehéz döntést kell hoznia, amikor megtudja, ki Márk édesapja. Iván és Gábor akcióját megzavarják. Lőrinc és Anna segít Bori néninek és Sándornak. Váratlan vendég érkezik Alexa és Tibor lakásába. Melinda figyelmezteti Gábort, még lehet esélye Alexánál. Oli Annához fordul családi problémáival. János aggódik a cége miatt.


55.: Gonosz szándékok
Emese titkos céllal keresi fel Alexát. János magándetektívet fogad. Piri bocsánatot kér Ilonától, de nem jár sikerrel. Oli próbálja kibékíteni Ferencet és Ilonát. Melinda egy árverésen összefut Erikkel. Bori bridzselni megy Sándorral. Iván és Gábor Czakó bosszújától tart.


56.: Bocsánatkérések
Anna fontos elhatározásra jut. Ferenc kénytelen ráébredni, hogy élete még nehezebb lesz, mint eddig képzelte. Gábor és Iván kidolgoz egy tervet Czakóval kapcsolatban, ám a sors közbeszól. János Lőrinc segítségét kéri üzleti ügyben. Melinda figyelmetlensége végzetes következményekkel jár.


57.: Ellentétek
Oli és Anna egyre közelebb kerül egymáshoz. Ferenc nehezen tudja megállni, hogy beleszóljon Ilona életébe, de nincs más választása. Melinda kénytelen szembenézni a hűtlensége következményeivel. János vacsorázni hívja Ilonát. Emese újabb lépést tesz, hogy visszanyerje Tibor és Alexa bizalmát. Lőrinc megtalálja Gábor gyenge pontját. Oli elkeseredett lépésre szánja el magát.


58.: Az ártatlanság nem elég
Emese bogarat ültet Alexa fülébe. Melinda beköltözik Péterfyékhez, és máris kezdődnek a problémák. Anna azt hiszi, sikerült lebeszélni Olit az újabb őrült ötletéről, ám amikor eltűnik Melinda kulcsa, kételyei támadnak. Ilona és János megint találkozik, remélve, hogy ez a randevú nem hiúsul meg. Lőrinc már azt hiszi, Gábor bízni kezdett benne, ám Gábor kihátrál a barátságukból.


59.: Ördögi szerencse
Oli terve zátonyra fut. Anna nem bocsátja meg Melindának a viselkedését. János és Ilona a várostól távol készül egy zavartalan éjszakát eltölteni. Lőrinc mindent bevall Tibornak. Gábor azt mondja Emesének, az anyagiak jelenthetnek támadási felületet a Tibor-Alexa kapcsolatban. Emese terve a vártnál jobban sikerül.


60.: A másodszülött
Alexa elhatározza, hogy móresre tanítja Tibort. Ilona és János randevúját megint megzavarják. Tibor ellenáll a kísértésnek. Lőrincnek sikerül ismét bevágódnia Gábornál. Anna szeretné felnyitni Erik szemét Melindával kapcsolatban. Gábor kiterveli, hogyan kerüljön Alexa közelébe.


61.: A szabadság ára
Alexa és Tibor kapcsolatában újabb összezördüléshez vezet a féltékenység. Lőrinc szóra bírja Gábort. Egy csokor fehér liliom problémát okoz Anna és Melinda közt. Különös viselkedése miatt Olira terelődik a gyanú egy Jánost ért támadás miatt.


62.: A hazatérés
Pintérékhez váratlan látogatók érkeznek, és ezzel megkezdődik Oli kálváriája. Lőrinc elmondja Jánosnak, hogy Gábor gyanús üzleti ügyekbe keveredett, és hogy Iván a főnöke. Erik kockázatos taktikát választ, hogy összebékítse Annát Melindával. Alexának rossz előérzete támad Karcsi fellépése előtt, ami később beigazolódik. Vajon odaér-e még időben Tibor?


63.: A régi nóta
Alexa rémálma tovább folytatódik. Vajon Tibor még időben érkezik, hogy megmentse a lányt? Oli számára felcsillan egy reménysugár, mikor már kezdi elveszteni az életkedvét. Bencét elzavarják otthonról, és Péterfyékhez kéredzkedik be. Erik befogadja, de feltételeket szab.


64.: A nagyváros utcáin
Oli szerelmet vall Annának. Pintérék pénzt próbálnak szerezni az óvadékra, de mi a szabadság ára? Ivánt figyelni kezdi a rendőrség, ezért kér egy apró szívességet Gábortól. Erik és Melinda azt tervezi, hogy összeházasodnak, Bori néninek azonban fenntartásai vannak.


65.: Váratlan küldemény
Iván megfenyegeti a Konrád családot. Oli kiszabadul, de szabadon lenni nem is olyan jó. Erik megbízást ad Sándornak. Bence drága szerszámokat lop Eriktől. Anna nem biztos az Oli iránti érzelmeiben. Emese újra összeszövetkezik Gáborral az Alexa-Tibor kapcsolat megmérgezésére. Piri közli Ferenccel, hogy Márk Pestre jön. Ilona döntő elhatározásra jut Jánossal kapcsolatban.


66.: Kórház
Úgy tűnik, Oli számára nincs megállás a lejtőn; eltűnése komoly aggodalmat ébreszt barátaiban. A csalódott Sándor elhatározza, hogy hazaköltözik. Vajon még időben megállíthatja őt Bori? Piri átmegy Ivánhoz, és ott találja nála Czakót. Lehet, hogy egy régi lemez segítségével Melinda visszaszerezheti Jánost?


67.: Békülések
Alexa reméli, hogy szülei közelebb kerülnek egymáshoz azon a díszvacsorán, amit a díjugratón elnyert díjának alkalmából rendeznek. A parkban töltött éjszakája után Oli megismerkedik egy sorstárssal, de benne is csalódnia kell. Bence folytatja sötét kis üzelmeit, de egyre forróbb lába alatt a talaj. Oli úgy dönt, hogy behatol Alexáék lakásába az irataiért. A lakásban azonban alapos meglepetés éri.


71.: Ahogy a dolgok változnak
Erik döbbenten fedezi fel, hogy mit tett magával Melinda. Vajon sikerül megmentenie a kétségbeesett nőt? Oli otthoni gyógyulását is megzavarja egy hír: egy kellemetlen, régi ismerős újra felbukkant a városban. Lőrinc és Anna kapcsolatuk újjáélesztésén dolgozik, de Bence mindent megtesz azért, hogy ez ne menjen zavartalanul.

 

72.: Mosolygó álarc
Emese és Gábor újabb csapást mér Alexa és Tibor kapcsolatára. Bence tovább kavar Anna és Lőrinc körül. Iván baklövést követ el Pirivel és Márkkal szemben. János kiterveli, hogyan védje meg a családját. Ilona elmondja Jánosnak, hogy szerelmüknek örökre vége.


 

73.: Hálótársak
Anna Lőrincnél keresi az eltűnt dugóhúzót, amit Bence ármánykodásának köszönhetően meg is talál szerelme konyhájában. Piri nem tudja, hogyan beszéljen Ivánnal, miután a férfi csúnyán összeveszett vele. János és Melinda egyre közelebb kerül egymáshoz, ami nagyon bántja Eriket. Oli minden áron vissza akarja szerezni a pénzét.


 

74.: Emberrablás
Alexa kétségbeesetten próbálja kibékíteni Tibort. Emese segítséget ajánl, de tovább ármánykodik a szerelmespár ellen. János bemegy Melindához, aki végre eldönti, melyik férfit választja. Piri kezdi nagyon magányosnak érezni magát Iván nélkül. Lőrinc bosszút áll Bencén, mire az hadat üzen neki.


 

75.: Elhagyatva
Alexa taktikát változtat, és nem hajlandó kiköltözni Piri lakásából. Ilona és Ferenc figyelmeztetései ellenére Piri kezd megenyhülni Iván iránt. Melindát kiengedik a kórházból. Vajon elég erős lesz, hogy szembenézzen a külvilággal? Oli ijedten tapasztalja, hogy bár a pénzét visszakapta, a túsz elszökött. Bence gonosz bosszút tervez Lőrinc ellen.


 

76.: Kényszerítő körülmények
Alexa mindent megtesz azért, hogy maradásra bírja szerelmét. Bence megsemmisítő csapást mér Lőrincre, ám leginkább Annán csattan az ostor. A bombakészítőt őrizetbe veszik, így Iván kész a legvégsőkig elmenni, hogy a férfi ne árulhassa el őket. Faragó váratlanul felkeresi Olit, és meglepő ajánlattal áll elő.


 

77.: Dr. Balla visszatér
Tibor megkéri Alexa kezét, és ez felzaklatja Melindát. A hír hallatán Emese gonosz tervet eszel ki álmai férfijának megkaparintására. Anna megkéri Bencét, hogy költözzön ki a villából - segít ez majd neki visszanyerni Lőrincet? Piri elhagyja Ivánt, bármennyire is igyekszik a férfi maradásra bírni. Melinda zavarba hozza Eriket egy ismerős plasztikai sebész előtt.


 

78.: A rideg valóság
Egyre nagyobb a riadalom Tibor eltűnése miatt. Oli elgondolkodik a kecsegtető állásajánlaton. Anna sikeresen lép fel Bencével szemben. Piri megmenekül egy veszélyes helyzetből, és ennek hatására átértékeli az Ivánnal kapcsolatos döntését. Emese elégedett őrült terve alakulásával.


 

79.: Bűntársak
Anna megpróbálja lebeszélni Olit, hogy elfogadja Faragó ajánlatát. Vajon Oli ismét a bűn útjára téved? A rendőrség kihallgatja Ivánt, de megbízhatnak-e az egyetlen szemtanúban, Melindában? Gábor öccsét, Karcsit felhasználva, újabb kísérletet tesz, hogy visszahódítsa Alexát. Marika megharagszik Borira, miután megtudja, hogy az asszony kibékült Sándorral. Vajon melyikük nyeri el végül a férfi kegyeit?


 

80.: Oltári felhajtás
Melinda túlzásokba esik a lakodalom szervezése közben, Ilona viszont elhatározza, hogy jobb belátásra bírja az asszonyt. Czakó közli Ivánnal, hogy a várt nukleáris szállítmány hamarabb érkezik, mint hitték. János Lőrinc segítségével készül lebonyolítani a szállítást. Sándor anyagi gondjait Bori kihasználásával akarja orvosolni, unokája viszont még időben felnyitja a szemét.


 

81.: Hőemelkedés
Melindának sikerül megkeseríteni Ilona életét. A Pintér családot egyre jobban aggasztja Oli új életformája. Lőrincet kétségbe ejti nagyapja viselkedése. Gábor és Iván sikeresen behatolnak a Konrád cég számítógépes rendszerébe, nem is sejtve, hogy János eközben a rendőrség segítségével a nyomukban van.


 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

...

(Idun, 2013.06.22 16:01)

a kék alapon kék csak kijelöléssel olvasható

--------

(J., 2013.01.29 12:46)

Össze-vissza el vannak csúszva az epizód címek, a számok és a tartalmak.........

Re: --------

(reni, 2013.06.06 15:54)

HAT SAJNOS AZT KELL ENIS HOGY MONGYAK HOGY EGYET ERTEK VELED MERT SOKSZOR MEGAKARTAM NEZNI SZOVAL VISZANEZNI AZTAN ASE TUDTAM HOGY MEJIK RESZNEL VAN A FILM !!!?? SAJNOS IGEN??!!!

Re: Re: --------

(reni, 2013.06.06 15:56)

IGEN!!??

hghgfjj

(Grétike, 2011.04.16 15:33)

Képek nincsenek?

Re: hghgfjj

(reni, 2013.06.06 15:50)

DE VANAK CSAK KEVESEK NINCS OLYAN SOK!!!!???

Re: hghgfjj

(Léna, 2012.03.17 11:15)

jah miért nincsen kép???? vagyis van, csak kevés

szeress most!

(reni, 2013.06.06 15:49)

Szuper ez a film szoval is nekem nagyon tetszik es nagyon szep! de viszont azt az emeset nem birom sem gabort szoval is gabornak nem birom a burajat sajnos de nem kell megharagudni ezert mert ez csak egy film vagy nem? alexat nagyon birom es tibit ja igen es dr ballat sem birom szovalis a burajat vagyis a kepet !? Azert meg nem reagalom tul magam az egeszen de nekem is kell egy ilyen srac amilyen tibi de azt komolyan mondom hogy en azt hiszem hogy szerelmes vagyok tibibe !!!???